ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΕΣ - ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ - ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΧΩΡΩΝ
ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
×
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΡΓΑ BLOG ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το γραφείο μας

Το γραφείο μας ασχολείται με μελέτες ηχομόνωσης κτιρίων, ηχοπροστασίας από θόρυβο Η/Μ-εγκαταστάσεων και σχεδιασμού ακουστικής χώρων

Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό με όργανα μέτρησης εργαστηριακής ακριβείας.

Πελάτες μας είναι αρχιτέκτονες, μηχανολόγοι, κατασκευαστές, ιδιώτες, κατά τον σχεδιασμό έργου ή όταν υπάρχουν προβλήματα θορύβου και ανάγκη βελτίωσης της ακουστικής.

Το ανθρώπινο δυναμικό της μελετητικής μας ομάδας διαθέτει την κατάλληλη επιστημονική εκπαίδευση και 30ετή εμπειρία, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί με συνέπεια και αξιοπιστία σε οποιοδήποτε ζήτηση σας.

Ο τρόπος εργασίας μας είναι έγκυρος, γιατί βασίζεται πάντα σε ισχύοντα ακουστικά πρότυπα (DIN, EN, ISO) και τεχνικές οδηγίες (VDI, ASHRAE).

Ηχομόνωση και ηχοπροστασία

H ανάγκη για σωστή και επαρκή ηχομόνωση χώρων διαμονής και εργασίας γίνεται όλο και πιο επιτακτική.

Σε αυτό το πρόβλημα σας μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι, γιατί εμείς γνωρίζουμε τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες και διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν, για να επιτευχθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Προστατεύουμε τα συμφέροντα των πελατών μας, είτε είναι κύριοι του έργου είτε ανάδοχοι κατασκευαστές, γιατί μπορούμε να ελέγξουμε με μη καταστροφικές μεθόδους αν τηρούνται οι συμβατικές υποχρεώσεις περί ηχομόνωσης και ηχοπροστασίας, αν έχουν γίνει οι σωστές επιλογές υλικών και αν οι εργασίες έχουν γίνει σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης.